_Kuben_ Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Serwus, Sprowadziłem audi z Włoch, oni z przodu mają mniejszą rejestracje i w tej listwie nie miesci się polska rejestracja. Nie wiem szczerze powiedziawszy jak tego szukać w sklepach internetowych, bo pod hasłem listwa czy listwa na rejestracje nie znalazłem. Pomóżcie w tej sprawie. zdr.
Wąski Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Zadzwoń do ASO występują większe ramki lub poszukaj na allegro ale w dziale zderzaki .
bogi Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 jest sporo rodzajów tych ramek w zależności od grilla i zderzaka. Najłatwiej w ASO na allegro będzie ciężko
_Kuben_ Opublikowano 19 Października 2008 Autor Opublikowano 19 Października 2008 To chyba coś takiegpo, no nie?? http://www.allegro.pl/item445639168_audi_a4_05_07r_ramka_na_rejestracje.html
bogi Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 no to chyba tez podejdzie. Z tym ze do takich ramek co pokazales trzeba przykrecic jeszcze jedna ramke (takie reklamowe jak ASO daje ). Sa tez takie gdzie rejestracje umieszczasz pod taka ramka i wtedy wyglada to tak jakbys mial wbudowana tablice w zderzak. Te co pokazales sa do zwyklego zderzaka ze standardowym grilem
variocustoms Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 bogi mój kumpel z klubu ma 3.0 z chyba 2005 i ma ramkę 2 częściową tj tablicę chowaną w ramce grilla, to chyba zależy od rocznika, ja mam 2006 i mam całkiem inną ramkę i tablica jest montowana na zewnątrz, szukaj wg rocznika.
Cuber Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 bogi mój kumpel z klubu ma 3.0 z chyba 2005 i ma ramkę 2 częściową tj tablicę chowaną w ramce grilla, to chyba zależy od rocznika, ja mam 2006 i mam całkiem inną ramkę i tablica jest montowana na zewnątrz, szukaj wg rocznika. hmmm to masz chyba cos nie tak ... sciągnij tą ramke , odkręc plastik ( 6 srubek ) i sobie założysz tak jak mają wszyscy :gwizdanie: ps. przeglądałem Twoj temat z audiką i widze ze ktoś Ci założym normalną ramke na tablice
bogi Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 jak ktos ma ramke reklamowa doczepiona to najprawdopodobiej na grillu ma cos takiego : http://www.allegro.pl/item465324944_audi_a4_s_line_i_s4_ramka_tablicy_rej.html czyli nie da sie wsadzic tablicy pod ramke
Cuber Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 jak ktos ma ramke reklamowa doczepiona to najprawdopodobiej na grillu ma cos takiego : http://www.allegro.pl/item465324944_audi_a4_s_line_i_s4_ramka_tablicy_rej.html czyli nie da sie wsadzic tablicy pod ramke hmmm a skąd to wyczarowałeś bo chyba nie z Europy tylko prędzej zza wielkiej wody :gwizdanie:
_Kuben_ Opublikowano 23 Października 2008 Autor Opublikowano 23 Października 2008 Oki, podzwoniłem po ASO i kazali podawać numer nadwozia, bo tych ramek do B7 mawiają jest kilkanascie... Więc podawałem, wtedy goscie do mnie mówią, że jest jedna pasująca do tego numeru, ale k...a najprawdopodobniej właśnie takiej nie potrzebuje, bo po kiego mi dwie takie!!!! Skoro do mojego numeru nadwozia pasuje tylko jedna to właśnie ją mam od nowosci w wózku była i to jest ta włoska za mała. Może jakiś dobry "plastikaż" potrafił by to łądnie wyciać łągodząc brzegi żeby śladu nie było i by sie normalnie cała nasza rejestracja mieściła. Link poniżej pokazuje aktualną - ta z Włoch: http://img354.imageshack.us/my.php?image=452047992fk2.jpg
bogi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 ta ktora podalem w linku jest od wersji usa hehe ale kolega wczesnie podawal link do takich samych tylko na euro.
Rekomendowane odpowiedzi