Jump to content

bogi

Pasjonat
  • Content Count

    223
  • Joined

  • Last visited

Seller statistics

  • 0
  • 0
  • 0

Community Reputation

0

About bogi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I jak zrobiles ? Mam podobna akcje. Mam dokladane juz przednie grzane i zabieram sie za tyl.
  2. Pierwszy link to jest wiązka, którą się prowadzi od klimatronika do fotela. Także jeśli masz odpowiedni klimatronic, maty i instalacje w fotelu to wystarczy ta wiązka z pierwszego posta ( przynajmniej powinno tak być ).
  3. Zimno się zrobiło to sobie przypomniałem o tym dokładaniu ogrzewania . Odpalam forum żeby zbadać temat, a tu miła niespodzianka . Ładny opis - dzięki. W oryginalnej instalacji też jest tak, że grzeją niezależnie od temperatury ?
  4. Witam. Ja w sumie też bym był chętny na ten adapter. Mam PW wysłać do kogoś ? czy wystarczy że tutaj piszę ?
  5. Uwielbiam Twoje opisy. Wszystko staje się dziecinnie proste . Dzięki jeszcze raz !
  6. No właśnie wydaje mi się, że barwa jest ok. Widziałem nie raz wypalające się żarniki i widać było, że świecą na różowo. Także raczej to nie to. Tym bardziej, że ostatnio w ogóle nie ma problemu od jakiegoś miesiąca. Ale dzięki za pomoc i link.
  7. No to może rzeczywiście masz rację z tym akumulatorem. Ok rok temu padł mi alternator i chwile przed tym zdarzeniem też migały xenony i przygasały ( swieciły znacznie słabiej ). Czasami jeden czasami dwa - różnie. Po wymianie alternatora okazało się, że aku też padnięty jest. Wsadziłem zamiennik ( używany ) i znacznie sytuacja się poprawiła ale raz na jakiś czas światła jednak migają. Będę chciał kupić nówkę oryginał za jakiś czas to poobserwuję czy problem jest nadal.
  8. Daj znać koniecznie. U mnie też migają a w zasadzie migały bo ostatnio jest ok. Zdarzyło się nawet, że przy zamkniętym samochodzie (kluczyki w kieszeni) migneły. Także podejrzewam, że to przetwornice .
  9. Ja u siebie też nigdy nie zauważyłem pracy pieca poczas jazdy. Ale musze jeszcze sprawdzić co mam w kanale 6 w adaptacjach
  10. po prostu wywaliłem ( oczywiście mechanicznie i programowo ) od tej pory nie mam już problemów z trzęsieniem, dymieniem i przybywającym olejem.
  11. Też tak myślałem i na początku wymieniłem same wtryski (mimo iż stare nie miały wcale dużych odchyłów). Niestety problem nie minął (troszkę się poprawiło ale nie do końca) i w drugim rzucie poszedł DPF. Tym razem było po problemie. Piszę to tylko tak dla wyjaśnienia bo nie upieram się, że u Ciebie jest ten sam problem, a nawet myślę, że to coś innego. Pozdrawiam
  12. U mnie się poprawiło po wywaleniu DPF`a ( też troche telepało na jałowym biegu ). Przed tym zabiegiem miałem problem głównie z przybywającym olejem i dymieniem z wydechów. Także nie wiem czy to pomoże ale warto sprawdzić co u Ciebie jest z tym DPF
  13. DPF nie ma ? Jeżeli nie to czy był usuwny czy od początku nie było ?
  14. Możesz poprosić o wydruk wyposażenia w ASO i wtedy będziesz miał napisane czy jest ze zdalnym sterowaniem czy bez. Przynajmniej u mnie tak było.
×
×
  • Create New...