Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przekaźnik tyka klakson nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do Was pytanie którędy przebiega instalacja od klaksonu w A4 B5 sedan bo prawdopodobnie mam gdzieś przerwę pomiędzy klaksonem a przekaźnikiem. Chcę dokładnie wiedzieć żeby dużo rzeczy nie ściągać.

Opublikowano

Sprawdz połączenia do klaksonu może ci nie łączy u siebie w b6 tak samo miałem jedna żyła zleciała z wpięcia lampka wypad i działasz chyba że od spodu jakoś to ogarniesz :)

Opublikowano
  • Autor

Przy wtyczce sprawdzalem i siedzi dobrze,gdzieś musi to być pomiędzy i chciałem zapytać dokładnie którędy to biegnie żebym nie musiał ściągać przykładowo zderzaka i nadkola.

Opublikowano

Bezpiecznik sprawdzony ? styki ? sprawdzone zasilanie ? jeżeli sprawdzałeś połączenie przy klaksonie to leć po kablach będziesz widział gdzie idą ... coś robiłeś że nagle ci przestał działać ?

Opublikowano
  • Autor

Stawiam na to że załatwiła to jakaś mysz bo miałem taki problem też z pompką od spryskiwaczy szyby przedniej gdzie kable byly poszarpane i znalazłem je w jednym z nadkoli. Styki napewno są ok,do przekaźnika sygnał dochodzi bo słychać jego tykanie.

Edytowane przez Techotronic

Opublikowano

Stawiam na to że załatwiła to jakaś mysz bo miałem taki problem też z pompką od spryskiwaczy szyby przedniej gdzie kable byly poszarpane i znalazłem je w jednym z nadkoli. Styki napewno są ok,do przekaźnika sygnał dochodzi bo słychać jego tykanie.

miałem kiedyś podobny problem u siebie okazalo sie że to wina przekaznika mimo to ze tykal sciagnij obudowe przekaznika i scisnij styki przekaznika palcami

Opublikowano
  • Autor

Sprawdziłem ten przekaźnik jak mówiłeś i nic z tego.

Edytowane przez Techotronic