Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

wymiana turbo 1,8 anb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie . muszę wymienić turbo u siebie w aucie 1,8 t anb i pytanko jakie turbo wsadzić czytałem na temat mocniejszych k023 i jakieś inne w planach mam podniesienie mocy do 200km zamontowalem już dp. dzięki za pomoc z góry

Opublikowano

Poczytaj uważnie forum to dowiesz sie wszystkiego...

Do Twojega auta pasują bez przeróbek natępujące modele: seria 150KM ANB, AEB itp (K03 - 005, K03 - 025, K03 - 029), seria 190KM BEX (K03 - 073), nie seryjna (K04 - 015) lub hybrydy o które pytaj użytkowników między innymi: Dev, gregor10, Imhotet.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki kolego :-) a wiesz gdzie w wawie mogę podjechac żeby mi sprawdzili auto ? czasami faluje mi na jalowych obrotach i ogólnie żeby go wzmocnić do 200 km ?

Opublikowano

Żeby zrobić 200km to musi być motorownia bardzo zdrowa i na zwykłej K03 będzie ciężko ugrać taki wynik.

DP juz masz, więc potrzeba Ci minimum K03s (K03-073) lub hybryda seryjnej suszarki - do kogo się zgłosić o turbo to juz Ci napisałem, potem większe wtryski z 1.8T BEX (190KM) lub AUQ (180KM) i opcjonalnie TIP, można by jeszcze zapodać FMIC, ale to zdania są podzielone jeśli chodzi o taka moc. Co do programu, to odezwij sie do Łukasz13 lub gregor10, a jeśli chodzi o Warszawaę to R-Performance.

Opublikowano
  • Autor

Dzieki kolego, motorownia zdrowa mierzylem ostatnio ciśnienie na cylindrach. i wyszło 12 z hakiem na każdym więc myślę że da radę

Opublikowano

Ale tu nie chodzi tylko o cisnienie na cylindrach... Zaplon, przeplywka, dv, n75 i wiele innych rzeczy - wszystko moze wyjsc w praniu albo i nie.

Edytowane przez omzig

Opublikowano
  • Autor

Z tym to już muszę się udać do kogoś kto znA temat