Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

prośba o zbadanie sprawy fachowym okiem i jakieś rady(Lożysko przód)foto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jak w temacie proszę o fachową poradę bo mi już ręce opadają jestem już po dwukrotnej wymianie tego samego łożyska jedno wytrzymało jakieś pół roku a drugie nie całe 1000km łożyska firmy SKF czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi co może powodować takie uszkodzenia ????? z góry bardzo dziękuje za rady załączam fotki jeżeli by nie działały linki to proszę pisać ponieważ pierwszy raz wstawiam fotki i jeszcze dokładnie tego nie obcykałem

be0b591656ef.jpg - NaForum.Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjÄÄ i obrazkĂłw na fora i blogi, automatyczne tworzenie miniatur, bez rejestracji i limitĂłw

b57bf9c9dc0e.jpg - NaForum.Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjÄÄ i obrazkĂłw na fora i blogi, automatyczne tworzenie miniatur, bez rejestracji i limitĂłw

Opublikowano

Zdjęcia nie ładują się, firmę SKF omijałbym z daleka, to już nie to co kiedyś. Lepszym rozwiązaniem jest FAG. Po drugie bo nie widzę uszkodzeń ale może ktoś źle to zamontował, w sensie uszkodził już podczas montażu, albo piasta krzywa. Jest dużo możliwości.

Opublikowano

Założyłem Fag ale w pudle były Skf italy bo Fag ich chyba nie robi. 3 lata jest ok.

Fag robi całe piasty na tył bo brałem do octavia ii.

Tak czy owak kup Fag bo widocznie dużo lepsza jakość.Zresztą kumpel kupił Skf i w środku był Skf china.

Opublikowano
  • Autor

kupiłem fag w środku był skf ale ponoć dobry się okaże montowałem z kolegą on ma prasę i cały warsztat zresztą siedzi w mechanice i też ręce rozkłada co do fotek to podajcie jak możecie jakąś pewną stronkę to zapodam jeszcze raz dzięki za podpowiedzi pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

http://postimg.org/image/u3k76t2t5/

http://postimg.org/image/lj6rhn6kh/

sorki że tak długo mnie nie było ale jakoś tak wyszło mam nadzieję że linki teraz zadziałają dzięki wszystkim za rady pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

sorka ze sie wtrące. Mam do wymiany łożysko - kupować samo łozysko czy całą piaste - jak wy robicie?