JASIU A4 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam klubowicze. Temat stary często powracający ale może uda mi się od was coś ciekawego dowiedzieć na temat zastosowań różnych kompletów zawieszeń. Mianowicie czeka mnie wymiana kompletu przednich wachaczy. Moje założenie jest takie że mam zamiar tym samochodem jeszcze pojeździć więc jeśli mam zaoszczędzić a za rok znowu coś wymieniać no to sensu brak. Więc pytanie jakiego producenta wachaczy wybrać... LEMFORDER, a może FEBI? Dużo opinii w sumie pozytywnych o MASTER SPORT co mnie bardzo zaskakuje jeśli porównać je do ceny. Także czekam na opinie bo każda napewno mi pomoże. Z góry wielkie dzięki!
nitroo Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/6901-all-ranking-wahaczy-a4-b5-b6-b7-lemforder-febi-trw-moorg-ms/
JASIU A4 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2015 O dzięki. A może ktoś podpowie jak to jest z LEMFORDEREM kupowanym na allegro? Cena w tej chwili nieco ponad 1400 za kpl gdzie Intercars krzyczy sobie conajmniej 1700 w górę.
nitroo Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Wszystkiego się dowiesz w linku, który Ci podałem wyżej.
Rekomendowane odpowiedzi