lestar Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam Noszę się z zamontowaniem haka pod przyczepkę. Hak już mam- oryginalny jednak kupiłem bez modułu. Teraz pytanie czy kupując oryginalny moduł znajduję się gdzieś miejsce już gotowe do podpięcia go czy trzeba ciągnąć nowe wiązki ? Czy jest po prostu kostka i się wpinam i dalej ciągnę pod gniazdo przyczepy? Ktoś ma jakieś doświadczenie w montażu haka przyczepy? Oczywiście auto bez czujników parkowania i bez ledów- z opowiadań słyszałem, że w b8 nawet i bez modułu wszystko jest ok- tylko trochę mało profesjonalne Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Potrzebujesz Moduł haka , okablowanie , kodowanie i bedzie smigać .jakby co to posiadam taki zestaw
lestar Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2015 Czyli rozumiem, że nie ma żadnego gotowego wyprowadzonego wtyku? Odkąd ewentualnie trzeba pociągnąć wiązkę? Ma ktoś może zdjęcia jak mniej więcej wygląda wycięty otwór pod hak pionowo wypinany ?
Rekomendowane odpowiedzi