deejay24h Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam Od pewnego czasu zauważyłem "rozklejanie " się powłoki która jest na pastikach, początkowo tylko w okolicach stacyjki ale ostatnio zaobserwowałem podobne uszkodzenia w okolicy tunelu środkowego,jak by takie jak by takie rozwarstwianie się.Auto posiadam od 3 lat 150k przebiegu , kokpit czyszczony Poorboy’s World Natural Look Dressing i tylko nim ,nie oddaje nażadne myjnie itp. Co się do grzyba dzieje?
wrclaguna Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Musiało być pewnie potraktowane jakimś mocnym środkiem , innej opcji nie widzę
muunv Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Prales samochod? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
deejay24h Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2015 Prales samochod? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Nie,nie prałem Jedynie co mi przychodzi do głowy to jakiś czas temu użyłem tego cuda: http://allegro.pl/valetpro-mini-round-detail-brush-i5116672299.html
wrclaguna Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 przesłona koło stacyjki kosztuje trzydziesci pare zlotych
Love-AUDI Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Moim zdaniem używałeś do czyszczenia albo do odświeżenia jakiegoś środka , wytarłeś wszędzie szmatką ale środek pozostał w rowkach bo tam szmatka nie doszła i po postu odparzyło zgryzło . Samo z siebie nic takiego się nie miało prawa stać.
deejay24h Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Opublikowano 1 Lipca 2015 przesłona koło stacyjki kosztuje trzydziesci pare zlotych |Tak Tak jedyna opcja to włądnie to:) Moim zdaniem używałeś do czyszczenia albo do odświeżenia jakiegoś środka , wytarłeś wszędzie szmatką ale środek pozostał w rowkach bo tam szmatka nie doszła i po postu odparzyło zgryzło . Samo z siebie nic takiego się nie miało prawa stać. Używałem jedynie tego Poorboy’s widocznie za wiele go aplikowałem ,,
Rekomendowane odpowiedzi