markson67 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Witam Mam problem... Oddałem auto do czyszczenia tapicerki. Do tego momentu wszystko było ok... Po odbiorze zaczęły się problemy z zestawem telefonicznym starym na jakąś nokię nie używanym przeze mnie. Po włączeniu zapłonu włącza się radio ... to akurat ok bo zostawiam je zawsze włączone. Ale teraz najlepsze: radio się wycisza i zaczyna nadawać kobiecy głos po niemiecku opisując komendy głosowe dostępne w tym zestawie. Praktycznie za każdym razem kiedy wejdę do samochodu po jakiejś nieobecności. Tak jakby coś się takiego włączyło po czyszczeniu. Wkurzające to jest. Nie wiem jak to wyłączyć. Nie wiem nawet jak tego szukać w necie. POMÓŻCIE !!! Nie wiem czy gość czegoś nie zalał przy czyszczeniu ... Minął szósty dzień ... pogoda była ... suszyłem auto przy otwartych oknach praktycznie przez te dni. Pozdrawiam A ... auto to a4 b6 z 2004 r zestaw z bluetoothem Edytowane 30 Czerwca 2015 przez markson67
tom4275 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 jak dobrze pamiętam panienka szprecha po wciśnięciu klawisza funkcji głosowych na kierownicy lub naciśnięciu przycisku na adapterze telefonu, jeśli masz adapter to go wyjmij, być może tam jest pies pogrzebany
Rekomendowane odpowiedzi