Opublikowano 1 Września 201510 l Witam, Zaginęła mi taka zaślepka przy prawym halogenie (strona kierowcy), czy ktoś wie jak to się nazywa, i czy można takie coś dokupić, oraz jakie koszta?? Jestem nowy i kompletnie zielony na tym forum, więc jeśli zły dział, to proszę o napisanie w jakim dziale powinienem o to pytać. Dla jasności o co mi chodzi dodaję dwa zdjęcia, strony lewej z zaślepką i prawej bez zaślepki.
Opublikowano 2 Września 201510 l Witam, Zaginęła mi taka zaślepka przy prawym halogenie (strona kierowcy), czy ktoś wie jak to się nazywa, i czy można takie coś dokupić, oraz jakie koszta?? Jestem nowy i kompletnie zielony na tym forum, więc jeśli zły dział, to proszę o napisanie w jakim dziale powinienem o to pytać. Dla jasności o co mi chodzi dodaję dwa zdjęcia, strony lewej z zaślepką i prawej bez zaślepki. jak zaślepisz to " ic" czym będzie chłodzony?
Opublikowano 2 Września 201510 l tam nic wcześniej nie miałeś , zostaw tak jak jest bo tak powinni być to jest wlot powietrza do IC
Opublikowano 4 Września 201510 l Autor Dzięki panowie, ale co w zimie w takim razie? Nie nawali się tam syfu za bardzo? O to mi chodzi głownie