Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Pomocy w sprawie licznika A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj próbowałem zrobić podmiane liczników w mojej Audi A4 z 2000 roku.Chciałem zamiast oryginalnego firmy Jaeger w którym mam padnięty wyświetlacz włożyć z firmy VDO i nic z tego nie wyszło,bo elektronik powiedział,ze czegoś tam nie da sie przeprogramować.Potrzebuje licznika o numerach 8D0920930M albo jakiegoś magika z woj. śląskiego z moich okolic co może naprawić wyświetlacz.Może ma ktoś taki licznik albo takiego magika???? PROSZĘ POMÓŻCIE!!!

Opublikowano

Ja u nich http://www.lptronic.eu/ naprawiałem licznik Jager tzn. procesor i udało im się. Trochę to długo trwało ale wkońcu naprawili. Dojeżdzają do klienta.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Ci bardzo za porade :)

Opublikowano

Jak dojdziesz do ładu z tym licznikiem to daj znać kto Ci to naprawił i jaki koszt, bo też mam problemy z wyświetlaczem FIS w liczniku JAGER.

Opublikowano
  • Autor

Dzwoniłem do tego LPTRONIC i powiedzieli mi,ze koszt tego bedzie w granicach 500zł i oni do mnie dojadą.[br]Dopisany: 04 Listopad 2008, 16:37_________________________________________________Ale Ci z tego LPTRONIC lecą w kulki,Już się zaczynam wkurzać,ale mam zapalenie płuc i nie mogę tam do ich pojechać,a na poniedziałek muszę mieć sprawne auto.

Opublikowano

Ja czekałem u nich na licznik 3 tygodnie i już nerwowo nie mogłem wytrzymac, bo potrzebowałem samochodu na dojazd do pracy.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki kolego.Jednak wystarczyło trochę przycisnąć tych z LPTRONIC i wczoraj późnym wieczorem przywieźli naprawiony licznik.Wyświetlacz działa jak należy w końcu.Kosztowało to 500zł,ale chyba było warto.Mam teraz jeszcze jeden problem,a mianowicie jak odpale auto to świeci mi się napis SERVICE! i nie wiem co to może oznaczać?? Olej i filtry mam wymienione dwa tygodnie temu.Pomóżcie![br]Dopisany: 09 Listopad 2008, 07:39_________________________________________________Dodam jeszcze,że ten napis po jakichś dwóch minutach po odpaleniu silnika gaśnie.