Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

sprzęgło za wysoko!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.wymieniłem sprzęgło,komplet ponieważ brało już na samej górze i zaczynało się ślizgać.poza tym spod dekla ciekł olej na skrzynie i oberwało się też sprzęgłu.mam takie pytanie,jak wyregulować sprzęgło żeby brało od samego dołu bo po tej wymianie nie czuje różnicypomiędzy starym a nowym.na długości 20cm ruch pedału prace czuć ledwie na 2-3 cm.fatalnie się jeżdzi.machanik twierdzi że nie ma regulacji i samo ma się ułoży????

Opublikowano

hahahah to zmien mechanika bo raczej cos ci nie tak zrobil albo lipe jakas wykonal tzn ze nabil okladzina na stara tarcze i tyle tylko pewnie sa za cienkie i dlatego jest. ja jestem obecnie swiezo po wymianie sprzegla iz stare zameczylem i zalozylem nowy koplet luka bo taki byl oryginal i sprzeglo bierze od samego dolu a wczesniej bralo przy samehj gorze. wiec radzil bym ci zeby ci znow wyjal sprzeglo niby to ktore ci zamontowal i niech pokaze czy jest nowe. tarcza nowego sprzegla powinna miec grubosc w granicach 9-8 mm.

Opublikowano
  • Autor

nawet nie chce mi się myśleć o takim przekręcie!!!dzięki za podpowiedz.postaram się na dniach to wyjaśnić.