Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

S4 B6 4.2 V8 pompa paliwa w zbiorniku is dead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moja pompa padła.oryginał kosztuje ponad 1000zł ale na allegro czy w sklepach lepszych sa pompy który podejdą kształtem wymiarami np. z audi a6 3.0 220KM ale czy ciśnienie które się troszke różnis sprawi że pompa ta uciągnie 344KM???

Wkladał ktoś kiedyś taka pompe za 200zł i jeździ mu auto??

gość z allegro twierdzi że sprzedał pare tych pomp do s6 i jeźdzą bo nie było zwrotów hm...moja pompa dmucha 4.7 bar a te troszke ponad 4

Opublikowano

Szukaj pompy i podobnych parametrach albo o większych, szukaj Boscha, ja dwa tygodnie temu wymieniałem pompę ale na orginał oczywiście używka a starą będę właśnie wymieniał na mocniejszą :wink:

Opublikowano
  • Autor

kupilem pompe za200zł z a6 3.0 220kucy ciekaw jestem czy da radę...a ile towje pompa z boscha???aaa i jak poskładac cały koszt do kupy
????

Szukaj pompy i podobnych parametrach albo o większych, szukaj Boscha, ja dwa tygodnie temu wymieniałem pompę ale na orginał oczywiście używka a starą będę właśnie wymieniał na mocniejszą :wink:

ile ta pompa z boscha?? boje sie kupic uzywki bo pieron wie ile to na pułce lezy

panowie założyłem pompe za 200zł jakąś włoską z audi a6 3.0 220 kucy pompa działa cicha ale jest problem z zapalaniem bo nie trzyma ciśnienia i jak auto postoi troche dłużej zapala ,,może akurat to wada tej jednej pompy nie wiem ale ogólnie działa

pompa oryg.1400zł ta pompa 200zł oszczędnośc spora:)

Opublikowano

onthefloor pewnie masz za słabą pompę :wink: co do używki ryzyk kwizyk ja póki co nie narzekam, kupowałem od Cin z forum uderz do niego bo sporo części do esek, co do Boschki to dam Ci namiar jutro.