Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Concert plus] Niska temperatura-nie uruchamia się.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie, przy niskiej temperaturze radio nie włącza się, ekran podświetla i słychać szumy, dopiero po przejechaniu ponad 20 km można się cieszyć muzyką. Z tego co się naczytałem to podobne symptomy występują w poprzedniej wersji radia i jest to wina procesora. Odwiedziłem fachowca i stwierdził, że tutaj też to na pewno wina procka i może wymienić go na coś własnej produkcji i koszt takiej wątpliwej przyjemności wyniósłby 120 zł. Tak, więc forumowicze co o tym myślicie?

Opublikowano

Jak ci da gwarancje na to, to śmiało

Opublikowano
  • Autor

Póki co na razie się zgrubnie orientowałem. No ale pomyślałem, że zajrzę do tego radia, no i tu moje zdziwienie (bo byłem przekonany, że to zwykły concert i to na pewno będzie ten procesor) bo się okazało, że to plus wyprodukowany w Portugalii. Oczywiście, że bez gwarancji na to nie pójde, pomyślałem o możliwych innych przyczynach. Czyli trzeba będzie oddać radyjko bo tak bez muzyki to się nie da w trasę ;p

Opublikowano

W mojej C5 miałam podobnie i nie było to winą procesora, a był to tzw "zimny lut"

Lokalny elektronik zrobił to za całe 15PLN

Opublikowano

problemy z głośnością wstępowały w radiach z procesorem motoroli w tym radiu tego nie ma najprawdopodobniej siada końcówka mocy lub masz zimny lut

Opublikowano
  • Autor

No w tym radyjku też jest procesor motoroli ale tak jak mówisz bez tej wady. Coś mi się też o zimnym lucie 'obiło o uszy', nawet próbowałem sam to zlokalizować ale jako nowicjusz nie dałem rady a poprawianie każdego to trochę za dużo. No i oczywiście wyskoczyło mi "SAFE" ale dziwnym trafem po wyjęciu bezpiecznika w samochodzie radio normalnie funkcjonuje :P No to pozostanie jeszcze sprawdzenie subka bo nie gra tak samo jak tylne głośniki a szkoda mieć taki nie najgorszy system audio i nie móc korzystać. Ap ropo tej końcówki mocy to jest możliwość sprawdzenia tego w jakiś sposób czy ewentualna wymiana?

Edytowane przez mjichau