Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż Concert II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W mojej B5 1999r ( po lift) mam nie oryginalne radio + te boczne zaślepki, które nie domaga i chce je zastąpić radiem Concert II . Głośniki przód i tył w półce podłączone nie pod radio, a pod 6 kanałowy wzmacniacz Alpine w bagażniku + subwoofer.

I teraz pytanie:

Czy jak zamontuję radio Concert II+ emulator USB/SD (w schowku) + RCA wyprowadzone z radia przejściówką z mini iso wszystko będzie działało? Radio podpasuje pod otwór montażowy i nie będzie jakiś cyrków z podłączeniem?

Wiem, że można kupić inne radio, może i lepsze, ale mam teraz nie oryginalne i mi się całokształt nie podoba. Radio plus te zaślepki wygląda jak tania przeróbka, wolę oryginał.

Dzięki

Już obczaiłem, że przypasuje mi te bez srebnej ramki na górze z zaokrąglonymi narożnikami jak to np:

http://olx.pl/oferta/audi-concert-cd-a3-a4-b6-b7-inne-szerokosc-22cm-CID5-IDci4Jf.html#0bb1214bd0

Pytanie tylko, czy sposób podłączenia spowoduje funkcjonowanie tak jak bym sobie tego życzył?

Opublikowano

tez sie właśnie zastanawiam na założeniem czegos takiego w swojej b5 ale z tego co sie orientowalem,to pomijawszy temat ze rozni sie ramka tak jak pisales to jest jeszcze kwestia typu pociagniecia zasilania do podswietlenia przyciskow , to ze niby po 0,5 godziny sie samo wylacza,raz podzamianianie kabelkow zeby rds wyswietlalo na fis-ie

ogolnei podpinasz i gra,sprawdzalem u siebie i wszystko cacy ale tak jak pisalem

-podswietlanie przyciskow

-samoczynne wylaczenie

-wyświetlanie na FIS

.Jeśli ktos temat przerobił całkowicie i smiga to takze prosiłbym o jakiś instruktarz .

Pozdro all.

Edytowane przez booolek