Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[1.9 TDI AFN] logi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Turbinka mimo, że sztanga chodzi dobrze, może działać nieprawidłowo. Kwestia uszkodzonych wirników, może zawór ? Sprawdzałeś czy jest szczelny ? Odłącz wężyk prowadzący od turbiny do N75, potem weź i zaciągnij powietrze ustami, zobacz czy wciągniesz sztangę do końca.

Sprawdź czy nie przytkany przewód od dolotu do ECU, przedmuchaj go, sprawdź szczelność dobrze.

Wszystkie te zabiegi i tak nie wykluczą walniętej suszarki... jest szansa, że po prostu pomogą jeśli gdzieś tam leży przyczyna.

Witam mam pytanko co może być w turbinie nie tak jeżeli sztanga chodzi prawidłowo , czy w takim wypadku można wykluczyć sławetne kierownice ??

Zacytowales Sprintera, ktory napisal co moze byc nie tak i jeszcze pytasz??

Opublikowano

w sumie masz racje przepraszam ale jakoś tak czytając tą wypowiedz o uszkodzonym wirniku to wydawało mi się ze z tego nie było by przeładowania a raczej za małe ciśnienie to tak na chłopski rozum (nie fachowca) . U siebie mam taka dziwna sytuacje, ze nie mam żadnego błędu w pamięci a auto nie jedzie ale już nie będę zaśmiecał idę zrobię jakieś porządne logi może ktoś coś z nich wyczyta [br]Dopisany: 26 Luty 2008, 20:24 _________________________________________________Witam

Zrobiłem logi dynamiczne według nich ewidentnie widać ,że przepływka na śmietnik.Mam tylko prośbę aby ktoś potwierdził czy mam rację i ew. czy coś jeszcze nie siada z góry dziękuje.

logqg9.th.jpg

Opublikowano

Kolego masz racje ale mogles zalozyc wlasny temat.

Wogole to tam powietrze przechodzi przez ta przeplywke?? :polew:

Opublikowano

Kolego masz racje ale mogles zalozyc wlasny temat.

Wogole to tam powietrze przechodzi przez ta przeplywke?? :polew:

Hi

Z tymi tematami to na każdym forum inaczej patrzą

a ja nie jestem zbyt dobry w pisaniu postów ;)

po prostu z początku sobie wkręciłem ,że turbo przeładowuje stąd to podpięcie

ale do rzeczy dziś nadarzyła się okazja podmienić przeplywke z innego auta, efekt masakryczny auto diabeł ;] aż żal było potem oddawać zaraz zamawiam nową ;)

Dziękuje za tak szybkie odpowiedzi :th:

Opublikowano

w sumie masz racje przepraszam ale jakoś tak czytając tą wypowiedz o uszkodzonym wirniku to wydawało mi się ze z tego nie było by przeładowania a raczej za małe ciśnienie to tak na chłopski rozum (nie fachowca) . U siebie mam taka dziwna sytuacje, ze nie mam żadnego błędu w pamięci a auto nie jedzie ale już nie będę zaśmiecał idę zrobię jakieś porządne logi może ktoś coś z nich wyczyta [br]Dopisany: 26 Luty 2008, 20:24 _________________________________________________Witam

Zrobiłem logi dynamiczne według nich ewidentnie widać ,że przepływka na śmietnik.Mam tylko prośbę aby ktoś potwierdził czy mam rację i ew. czy coś jeszcze nie siada z góry dziękuje.

logqg9.th.jpg

kierownice w turbulum sie przycinaja .....