maromareczek Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 cześć mam taki mały dylemat posiadam suszarkę od mojego starego golfa jest to garret k14 i zastanawiam się czy da się ja założyc do audicy (1,9 tdi) i czy ma to sens ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artison93 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) kolego dużo przeróbki jak, robienie flansz na kolektor wydechowy i na rurę wydechową, spływ i zasilanie oleju też, załóż od citroena bo ja ową włożyłem z małymi przeróbkami bez robienia flansz i spływu/zasilania Edytowane 27 Listopada 2015 przez Artison93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maromareczek Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 generalnie to mam cały kolektor od golfa 2 razem z silnikiem itp wiec podejzewam ze nie było by az tak duzo do roboty a tak btw. jaką wsadziłeś turbinę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artison93 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 generalnie to mam cały kolektor od golfa 2 razem z silnikiem itp wiec podejzewam ze nie było by az tak duzo do roboty a tak btw. jaką wsadziłeś turbinę? gt1549s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi