Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

bose - dziwne echo i problemy z regulacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam..jakis czas temu zamontowałem u siebie nagłosnienie bose do sedana od sedana..wszystkie wtyczki miałem opisane co gdzie i jak..wyjelem cała wykładzine na podlodze .połozyłem cała nie pocieta nigdzie i kompletna wiązke..zamontowałem wszystkie glosniki (nie miałem u siebie w tylnych drzwiach wiec w drzwi tez poszła wiazka) oczywiscie nie posiadam orginalnego radia wiec zakupiłem adapter zeby to wszystko uruchomic...powłaczeniu niby wszystko gra ale...jak zaczynam sie bawic balansem lewo /prawo to mimo dania lna lewo i tak prawa strona gra ale duzo ciszej i na odwrót tez tak jest..a najwieksze jaja sie dzieja jak zaczynam redulowac przód /tył ..mam zakres od -15-0+15 i jak daje na zero to ma straszne echo w aucie tak jakby jakies zniekszrtałcenia czy cos..jak daje np na przód to jzu lepiej ale wtedy subwoferów z półki nie slychac..jak dam na tył to niby te suby coś graja ale zas przód je tak czy siak zagłusza/....

dzisiaj porozbierałem tapicerke i sprawdzałem wszystkie kable przy głosnikach i polaryzacji nie pomyliłem..malo tego ..wypiełem suby i dalej echo na pozycji ")" w ustawieniach przód/tył..nastepnie wypiełem głosniki z przodu dalej echo ..i tak wszystko pokolei wypinałem i to echo nie znika i etraz sie zastanawiam co to moze byc???wina radia czy co?najlepiej było by podpiac orginalne radio od bosa i wtedy bym ewentualnie wyeliminował wine np radia...ale zaś zakupic radio , zeby to tylko sprawdzic mija sie z celem...miał kiedys ktos zwas takie echo?..acha wzmacniacz w bagazniku tez mam wpiety tak jak nalezy..