Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

FIltr Przeciwpylkowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam wszystkich serdecznie, jestem nowy na forum oraz swiezym posiadaczem a4 b5 z '95 - 1.8 125KM wersja z klimatronikiem. Mam problem ktory dotknal pewnie nie tylko mnie, otoz paruja mi szyby :/ Przypuszczam ze to moze byc wina filtru przeciwpylkowego ale za cholere nie wiem gdzie on sie znajduje ? Instrukcja jest po niemiecku(totalne nie zrozumienie) i nic takiego tam nie widze, nawet na obrazkach:/ Moglibyscie mi pomoc ?

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano
http://www.filtron.com.pl/2005/katalog/instrukcje/1004k.pdf - tutaj jest instrukcja wymiany tego filtru. Wymiana filtra napewno nie zaszkodzi. Osuszacz powietrza w klimatroniku działa chyba tylko przy włączonej sprężarce.
Opublikowano
  • Autor

Dzieki za szybka odpowiedz Hack ! Nie orientujesz sie moze czy mozna gdzies dostac instrukcje obslugi po ang badz w pl, chociaz do klimatronika ? Mam tu na mysli wersje "sciagalna", kiedy Mowisz o osuszaczu powietrza w klimatroniku przy wlaczonej sprezarce, zastanawiam sie po jakiemu to ;) mowiac proscieje nie bardzo wiem co Masz na mysli, jestem totalnie zielony w tej kwestii :(

Marcin

Opublikowano

Kolego ale w pierwszej kolejności bym zapoznał sie z regulaminem i przywitał w dziale Newbie

A tu masz namiar na instrukcję: http://rapidshare.de/files/35615740/Ksi__261___380_ka_serwisowa_Audi_A4.rar.html

kiedy Mowisz o osuszaczu powietrza w klimatroniku przy wlaczonej sprezarce, zastanawiam sie po jakiemu to ;) mowiac proscieje nie bardzo wiem co Masz na mysli, jestem totalnie zielony w tej kwestii :(

Jeśli właczysz klimatyzacje to napewno nie zaparuja ci szyby bo działa własnie osuszacz powietrza przy wyłaczonej klimatyzacji to najczęstsza bolączka z parowaniem szyb