Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Demontaż listw ozdobnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi: jest ktoś może z okolic Rybnika i demontował wszystkie listy ozdobne z wnętrza Audisia ? :D Jeżeli tak i byłby chętny pomóc w owym demontażu ( za flaszke ) to proszę o odezwanie się na priv :D Sam sie panicznie boje tego cholerstwa tykać bo podobno łatwo zaczepy rozpierniczyć a ja nie słynę z finezji :D Pozdrawiam :banan:

Opublikowano

Kup sobie flaszkę i ściagaj powoli a zejdzie :P nie ma mecyji z takimi elementami :P

Opublikowano
  • Autor

Jak sobie kupie flaszkę to zamiast listw to zdemontuje licznik :banan:

Opublikowano

Przynajmniej wszytsko będzie pod napięciem %%%% :v dasz rade sam nie trzeba ci nikogo do tej operacji chyba że chcesz sie nakutać z jakimś klubowiczem haha :decayed:

Opublikowano
  • Autor

To kolego mnie zdemaskowałeś :D Spróbuje to w najbliższym czasie zdemontować :naughty:

Opublikowano

Demontaż jest prosty, jedynie tą długą listwe z kokpitu gorzej się ściąga bo jeden z klipsow jest nad konsolą środkową, która trzeba rozebrać [emoji14] ja to dawno temu robiłem i jak zakładałem je z powrotem to tego klipsa nie zakladalem. Listwa jest na tyle sztywna ze nic nie odstaje

Opublikowano
  • Autor

No nic koledzy po swietach biore sie do roboty :) Ile wam to srednio zajelo ? :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmmmm mi ok godziny na zdjęcie z drzwi i tak z godzinę na tą z kokpitu bo trzeba tunel i konsolę rozbierać

Edytowane przez A4-Tomek

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No to w koncu dekory zdjete i oblepione ,,Carbonem" :D Troche zabawy bylo i pomoc ojca okazala sie niezbedna :D Demontaz + montaz + obklejanie = 6h roboty a efekt super :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

z listwa środkowa nad tunelem można oszukać w ten sposób z tym ostatnim zaczepem żebym nie demontować konsoli, wkładasz szmatkę z dwóch stron i jednym energicznym ruchem ciągniesz, zaczep wychodzi bez uszkodzeń, a jak pisali poprzednicy, nie ma on wpływu na estetykę po złożenie.