CooL2000 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Witam, z tego co się orientuję posiadam w mojej audicy system mmi basic plus (wyświetlacz mono z navi i zmieniarką cd) Czy istnieje jakiś w miarę prosty i nie za drogi sposób żeby podłączyć auxa? Ewentualnie ktoś mógłby polecić jakiś dobry i pasujący emulator zmieniarki?
mike265 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Witam, z tego co się orientuję posiadam w mojej audicy system mmi basic plus (wyświetlacz mono z navi i zmieniarką cd) Czy istnieje jakiś w miarę prosty i nie za drogi sposób żeby podłączyć auxa? Ewentualnie ktoś mógłby polecić jakiś dobry i pasujący emulator zmieniarki? Kolego a masz w schowku złącze AMI? Jeśli tak to taki kabel ząłatwia Ci sprawe: http://allegro.pl/kabel-zlacze-ami-jack-3-5mm-audi-vw-skoda-navi-mmi-i5565112191.html
CooL2000 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2015 @up Niestety nie mam żadnego złącza ani w podłokietnku ani w schowku pasażera. W dodatku jak zidentyfikować radio? Bo nigdzie nie mogę znaleźć jego nazwy. Mam nawigację + zmieniarke cd na 7 płyt z przyciskiem ESP.
mike265 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Opublikowano 23 Grudnia 2015 @up Niestety nie mam żadnego złącza ani w podłokietnku ani w schowku pasażera. W dodatku jak zidentyfikować radio? Bo nigdzie nie mogę znaleźć jego nazwy. Mam nawigację + zmieniarke cd na 7 płyt z przyciskiem ESP. Jak masz takie coś http://www.menupolskie.pl/uploads/_CGSmartImage/img-12205f69ced9cce779f7f774d645b357.jpgto jest tak jak pisałeś mmi basic plus
CooL2000 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2015 Tak tak, ja wiem, że mam mmi basic plus, tylko co to za radio ? chorus, symfony ? Czy jeszcze coś innego ? Bądź po prostu mmi basic plus ?
Rekomendowane odpowiedzi