Opublikowano 23 Stycznia 201610 l Witam. Mam kilka problemow z moim A4 a mianowicie: -centralny nie zamyka tylnych drzwi, nie działąją tylne głosniki, po otwarciu drzwi komputer nie pokazuje na wyświatlaczu informacji, że są otwarte -nie działa podświetlenie wnętrze-Przycisk od zamykania drzwi przy kierowcy zamyka je ale już nie otwiera. -Akumulator pada po 1 dniu, coś go rozładowuje. Macie jakieś pomysly? Od czego zacząć?
Opublikowano 23 Stycznia 201610 l Macie jakieś pomysly? Od czego zacząć? Kolego podepnij kompa i wkej tu błedy
Opublikowano 23 Stycznia 201610 l Autor Macie jakieś pomysly? Od czego zacząć? Kolego podepnij kompa i wkej tu błedy Problem w tym, że nie moge się podpiąć. Mam 2 kable i kilka programów do ich obsługi i żaden nie działa.
Opublikowano 23 Stycznia 201610 l Głosniki zamykanie tylnych drzwi sugeruje mi na przeloty wiazek pomiedzy buda a drzwiami. Podobnie moze być z przyciskiem otwierania.
Opublikowano 26 Stycznia 201610 l Witam. Mam kilka problemow z moim A4 a mianowicie: -centralny nie zamyka tylnych drzwi, nie działąją tylne głosniki, po otwarciu drzwi komputer nie pokazuje na wyświatlaczu informacji, że są otwarte -nie działa podświetlenie wnętrze -Przycisk od zamykania drzwi przy kierowcy zamyka je ale już nie otwiera. -Akumulator pada po 1 dniu, coś go rozładowuje. Macie jakieś pomysly? Od czego zacząć? Podstawa to sprawdzenie bezpieczników i podpięcie do komputera celem odczytania błędów. Opisz jak próbujesz podpinać kablem, jakiego programu używasz?
Opublikowano 4 Lutego 201610 l Autor Już się wyjaśniło co jest przyczyną tych problemów. Pozostaje mi szukanie nowego modułu.