Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Demontaż/Usunięcie listw bocznych zewnetrznych pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko , czy ściągał ktoś juz te gumowe listwy które idą przy drzwiach na zewnatrz , otóż chcialem je calkowicie usunac , czy ktos moze juz to robil ?

Pytanie czy po usunieciu tych gumowych listew nie bedzie nic zaciekac do wnetrza ,

Opublikowano

po ściągnięciu tych listew zostaną Ci bolce montażowe w drzwiach, żeby to jakoś wyglądało musisz je wyciąć i pomalować drzwi

do wnętrza Ci nie zacieknie, troche więcej wody będzie się zbierać na progu i ogólnie tą osłonę progu będziesz miał ciągle brudną

Opublikowano

jeśli ma być zrobione profi to musisz zdemontować tą listwę bo już niej nic nie będzie, wyczyścić rdze i polakierować drzwi przynajmniej od listwy środkowej w dół, potem nową albo używkę w dobrym stanie zamontować

jak nie chcesz, żeby odstawało i się w oczy nie rzucało to przyklej tą listwę na klej, pięknie zakryje rdze a pewnego dnia będziesz szukał drzwi bo ruda je zje do połowy :facepalm:

widziałem, też w jednej A4 jak pomysłowy właściciel przykręcił te listwy wkrętami do metalu :facepalm: nie odstawały to fakt :naughty:

Opublikowano

Auto ma być jeszcze 4 miesiace w Szwajcarii i chciałbym zeby jakoś wyglądało. Chodziło mi o to jak moge sam to naprawić dysponując podstawowymi narzedziami. Nie jestem tak zdesperowany zeby wkrętami to mocować. Myśałem o tym klejeniu. Tylk jakiego kleju moge urzyć zeby sie to dobrze trzymało?:)

Opublikowano

raczej ciężko będzie ci to skleić tak żeby się trzymało chyba że użyjesz kleju do szyb