Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

1.8 ARG Czuc paliwo w kabinie. Napinacz Łancuszka .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam audi a4 b5 1.8 quattro LPG i od pewnego dnia w okresie zimowym przy grzaniu czuc paliwo w nadmuchu ale nie zawsze . Przy silniku nic nie śmierdzi ale czasami pod pasażerem jest wezyk odpowietrznika i z niego tak dudni głuchym powietrzem czy to jest normalne . A kolo filtra ten odpowietrznik cały czas cyka on tak ma cykac czy jest zespsuty . Miał ktos kiedys taki przypadek ?

Spytam rózniez czy spotkał sie ktos z firma autolog bo znalazłem tej firmy napinacz łancuszka i nie wiem czy kupic czy jezdzic dalej na orginale.

Edytowane przez bolusss

Opublikowano

jaki masz przebieg? lancuszki przewaznie tak kolo 200tys zaczynaja dzwonic

Opublikowano
  • Autor

240

Opublikowano

co do zapachu paliwa w kabinie mam to samo od ponad roku, wymieniłem odme nic nie dało, na 99,9% mamy pęknięte kolektory wydechowe, zrobi sie troszke cieplej to swój bede zrzucał :) a co jeszcze bardziej mnie w tym utwierdza, że kolektor jest pęknięty to świst uciekającego powietrza przy pelnym bucie, da sie go uslyszec jak wylaczysz radio a cały dolot mam szczelny, manometr nie kłamie :wink:

Edytowane przez uszolek

Opublikowano
  • Autor

co do zapachu paliwa w kabinie mam to samo od ponad roku, wymieniłem odme nic nie dało, na 99,9% mamy pęknięte kolektory wydechowe, zrobi sie troszke cieplej to swój bede zrzucał :) a co jeszcze bardziej mnie w tym utwierdza, że kolektor jest pęknięty to świst uciekającego powietrza przy pelnym bucie, da sie go uslyszec jak wylaczysz radio a cały dolot mam szczelny, manometr nie kłamie :wink:

tylko powiem ci jedno ze smierdzi u mnie nie za kazdym odpaleniem a co lepsze to ja jezdze na lpg ja bym obstawial ten cykajacy odpowietrznik ze za ciaga i jeszcze jedno jak jak mam ponad pol baku to smierdzi teraz spadło poznizej polowy i jest natazie spokuj