Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Centralny zamek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytałem kilka postów i nie znalazłem odpowiedzi co do mojego problemu , walcze już drugi tydzień i nic .

Mianowicie kupiłem audi a4 b5 1.9tdi 2000 rocznik nie działały oba kluczyki przy zakupie robiłem różne próby kodowania ale sie nie powiódły , podpnałem vaga ale nie zabardzo czaje co i jak z nim widziałem że żaden z kluczyków nie jest przypisany do auta i vag nie może znaleźć modułu komfortu . Mam ograniczone możliwości z vagiem działa tylko pod xp może jakieś porady co moge z tym zrobić, bo w serwisie powiedzieli że koszt to około £200 1/3 ceny auta więc podziękowałem .

Opublikowano

Zczytac pin z licznika (immo) i dodac kluczyk. Jest temat opisany dorobienia kluczykow - idealny i pieknie zrobiony - opcja szukaj i masz.

Do tego,moze zostane skarocny,forum daje prawie na tacy co i jak ale jezeli obce sa Ci podstawowe narzedzia jak vag to pozostaje Ci serwis.

A co do komfortu to vagiem go nie znajdziesz - bo a4 b5 nie mialy

A jeszcze pytanie dodatkowe nie dzialaja kluczyki czy piloty,auto odpala,jezdzi?

Edytowane przez piter-eg

Opublikowano
  • Autor

Auto odpala ze wszystkich kluczyków nawet z plastikowego nie działa tylko centralny. Dzięki będę szukał dalej jak mi pozwoli żona bo już spędziłem przy tym problemie ze 2 dni

Opublikowano

Czyli kluczyki masz dodane - zapominasz o vag-u (w sensie fodawania kluczykow).

Pytanie nastepne,nie dziala Ci centralny z wkladki czy z pilotow? Jezeli z wkladki to boczek na bok i sprawdzasz drzwi (styki w srodku,kable na "zamknieciu" drzwi,oslona slupka - tam gdzie dzwignia od maski).

Vagiem mozesz sprawdzic bledy w centralnym.

Dodanie pilotow tez jest opisane. Jeden kluczyk w stacycje na zaplon, kolejne we wkladke drzwi i prawo,lewo - i przycisk na pilocie.

Jezeli zupelnie nie dziala centralny to pompka od centralnego jest w bagazniku - ale w sumie to tez juz bylo.

Tyle,ze zle nazwales problem,nie oba kluczyki,a oba piloty/centralny (bo niestety nie wiadomo co Ci nie dziala)