wonszwro Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 dzis po przejechaniu 200km , nagle silnik zaczal trzasc obroty zaczely skakac od 1000 do 500 , trzesie jak jasna cholera , dzwonilem do kolegi mechanika ponoc silniczek krokowy mogl sie zj***c ;/ , kontrolka silnika pare razy zamrugala i zgasla, silnik dalej trzesie jakby zaraz mial wyleciec , caly tlumik pierdzi i tez lata, przez obroty. mial ktos podobny problem? w czasie jazdy na szczescie tak tego sie nie odczuwa jak na postoju a do domu 400km musze wrocic w poniedzialek ;/ mozna z tym jechac?
liquid8p Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Ja mam podobnie, na jałowym trzęsie, podczas jazdy nie jest to tak odczuwalne. Check się pali, po jakimś czasie zaczyna mrugać, u mnie problemem jest głowica i zawory.
wonszwro Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Opublikowano 28 Marca 2016 odpial mi sie kabelek idacy z kolektora ssacego problem zalatwiony
liquid8p Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Dobrze że tylko to, u mnie jest trochę poważniejsza usterka
Rekomendowane odpowiedzi