Jaanusz88 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witam serdecznie wszystkich jestem tu nowy na forum Powiem tak przestało mi działać regulacja lusterka lewego ,mianowicie jak daje na dół to idzie po skosie w dół ,daje w lewo idzie na po skosie na dół,daj w lewo i idzie w dół , daje do góry idzie po sosie w prawy dół, dodam ze silniczek bardzo wolno chodzi .Prawe lusterko działa bezproblemowo ,wymieniłem silniczek lusterka i nic ,nowy przełącznik regulacji lusterek i dalej to samo , zamieniłem silniczek z prawego lusterka do lewego i ten sam problem z tym silniczkiem. zamienionym z lewego lusterka ,Model audi b6 2002rok silnik avb . poradzicie radom ???
nitroo Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 A co mówi VAG? U mnie w tej sytuacji winny okazał się sterownik w drzwiach...
Jaanusz88 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) A co mówi VAG? U mnie w tej sytuacji winny okazał się sterownik w drzwiach... Wymieniłeś na nowy ,czy jakąś używkę? jeszcze nie sprawdzałem vagiem : dodam że w tym samym czasie radio zaczęło gubić fale i teraz już przestało całkowicie odbierać stacje Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Jaanusz88
nitroo Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 To do sprawdzenia wzmacniacz, ale najpierw podłącz kompa.
Jaanusz88 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2016 A co mówi VAG? U mnie w tej sytuacji winny okazał się sterownik w drzwiach... Wymieniłeś na nowy ,czy jakąś używkę? jeszcze nie sprawdzałem vagiem : dodam że w tym samym czasie radio zaczęło gubić fale i teraz już przestało całkowicie odbierać stacje Orginalnie miałem wzmacniacz ten mały i podmieniłem na ten większy i nadal nie działa radio, fotki wzmacniaczy http://tufotki.pl/1YibT
Jaanusz88 Opublikowano 6 Września 2016 Autor Opublikowano 6 Września 2016 A VAG podpinałeś? uszkodzonego mam laptopa po majowym weekendzie będę miał to to podepnę się i zobaczymy dzięki za zainteresowanie A VAG podpinałeś? uszkodzonego mam laptopa po majowym weekendzie będę miał to to podepnę się i zobaczymy dzięki za zainteresowanie Podłączyłem kompa i wina była sterownika szyby , wszystko działa elegancko
Voucher Opublikowano 25 Października 2020 Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) Cześć, Mam podobny problem tylko z lusterkiem pasażera. Sprawdziłem VAG - zero błędów. Podmieniałem silniczki w lusterkach - cały czas to samo. Co może być jeszcze przyczyną? Przełącznik? Edytowane 25 Października 2020 przez Voucher
Rekomendowane odpowiedzi