Skocz do zawartości
IGNOROWANY

dziwne zeczy po wymianie termostatu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wczoraj wymieniałem termostat bo wczesniej niedogrzewał temp na zegarach 80 s na climatroniku 72 - 74 po wymianie po odpowietrzeniu bomboli po leci ciepłe ciepłe z nagrzewnicy na zegarach 90 - 91 na climatroniku rosnie na 104 po czym słychac klepanie pod deska i wywala płyn pod zbiorniczkiem i korkiem przejechałem sie jeszcze zeby odpowietrzyc i zapala sie oliwiarka termostat nowy ori sprawdzałem przed montazem kupiłem dzisiaj nowy korek moze ten stary był rozwalony a niedogrzewał wiec moze to to pomuzcie konczą sie pomysły

Opublikowano

Wymień jeszcze raz termostat, Miałem podobną sytuacje u brata w 1.9 i na nowym trzymał ok 110stopni, po wymianie na kolejny już wszystko okej

Opublikowano

Wymień jeszcze raz termostat, Miałem podobną sytuacje u brata w 1.9 i na nowym trzymał ok 110stopni, po wymianie na kolejny już wszystko okej

tak zrobie miałem 114 stopni na climatronicu na kanale 49 a na 51 90 stopni cos sie mogło sta c

Opublikowano

Jeśli długo tak jeździłes mogło nawet i uszczelkę pod głowicą zjeść, ale to trzeba by długo tak jeździć

Opublikowano

Jeśli długo tak jeździłes mogło nawet i uszczelkę pod głowicą zjeść, ale to trzeba by długo tak jeździć

NIE JEZDZIŁEM DŁUGO WSZYSTKO NAPRAWIONE PADNIETY BYŁ TERMOSTAT ALE I CZUJNIK WENTYLATORA I CZUJNIK TEMPERATURY TEN ZIELONY 4PINOWY I PAMIETAJCIE ZEBY DOBRZE WKŁADAĆ TERMOSTAT SPREZYNĄ DO BLOKU NIE ODWROTNIE BARDZO WAZNE