Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wydech z 2.8 do S4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Panowie szukam pomocy! W mojej okolicy jest nie możliwe dostać wydech oryginalny do eski, szukam oryginalnego wydechu ponieważ mam pusta rurę wrzucona bez zadnego tłumika i doprowadza mnie juz do szału! Jest możliwość wsadzenia wydechu z a4 b5 2.8? Prosze o pomoc

Opublikowano

Podloga jest taka sama woec tylna część od srodkowego powinna pasować. Tyle ze moim zdaniem jest to poroniony pomysł wsadzac wydech z n/a do biturbo, poszukaj na olx z przesylka wydech rs4 b5 masz wieksze srednice samych tlumikow przez co mozesz wygenerować wieksze przepływy. Ja mam u siebie wywalone katy i prekaty i dwa tlumiki z rs4 srodkowy i końcowy. Jest mega cicho gdy jezdze normalnie, w srodku jak seria. Dopiero pod butem zaczyna byc slychac v6ke i syk spalin pedzonych z dwoch turbin.

Opublikowano
  • Autor

Niestety nie mam mozliwosci zapodania części z polski, a tutaj o części do rsa to naprawde jest cieżko.

Opublikowano

Dopiero zauważyłem, że siedzisz w USA hmm to może jakiś aftermarketowy dedykowany do S4 B5 w stanach dostępność gratów do S4 B5 powinna być przeogromna, tylko musisz szukać na forach typu Audizine

Opublikowano
  • Autor

Juz zakupiłem na chicagowskim forum s4 b5 wydech oryginalny za 50 baków [emoji51] teraz tylko czekam na łącznik elastyczny i pasuje ogarnąć [emoji123]911b1ce29b9291c576fc723a2f241c64.jpg886de582a49ef099504dc0802d9851bd.jpg9192f94f0583a4dd5cf849c50d7e1c0b.jpg