Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Szybkie pytanie o radio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, audi a4 b5 sedan polift. Chcę kupić nowe radio, Sony czy pioneer?

http://allegro.pl/pioneer-radio-audi-a4-b5-fl-99-01-aux-usb-cd-flac-i6176113466.html

http://allegro.pl/sony-radio-usb-aux-ramka-glosniki-audi-a4-b5-99-01-i6151456645.html

I czy te zestawy będą pasować? Wcześniej był concert II. Pozdrawiam.

Opublikowano

stanowczo pioneer .sony ladne ale ciezsze w obsludze,bardziej skomplikowane. jak chcesz na przyszlosc podlaczyc jakis "buffer" to bierz radyjko z wyjsciem na czincze

Opublikowano
  • Autor

Dziękuję, mam jeszcze 1 pytanie. Na aukcji pisze że zestaw nie zadziała z systemem BOSE. Mój kod wyposażenia do głośników to 8RN (8 głośników aktywnych) Jednak w swoim audi mam tylko 4 głośniki (2 w przednich drzwiach i 2 za tylnymi siedzeniami. Wie ktoś może o co tutaj chodzi?

Opublikowano

Bierz pioneera, Sony w ustawieniach ma tylko xloud, niskie-srednie-wysokie tony i własne ustawienie które jest może nie trudne w obsłudze, ale dla kogoś kto zaczyna zabawę,przysporzy spory kłopot.

W Pioneer masz filtr HPF i LPF (HPF ustawiasz sobie, gdy głośniki zaczynają niedomagac, wtedy idzie na nie mniejszy bas. LPF dotyczy subwoofera to samo co z HPF.) i wiele wiele innych. Tak prosto i na temat, Sony radio fajne stylistycznie, ale praktycznie już średnio.

Co do twojego pytania. Będziesz musiał chyba kombinować z kablami w kostce jeśli przechodzisz z oryginału na inne radio.

Edytowane przez scania1213

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

qDuOD5.jpggfQgEX.jpgYDQ4eY.jpg4kENbT.jpgWitam, kupiłem pioneera podłączyłem i gdy daję głośniej radio zaczyna przygasać a później się wyłącza. Przesyłam kilka zdjęć, jak widać 1 kostka i kilka kabelków nie jest nigdzie podłączone.

mADSEq.jpg

Udało mi się samemu zrobić. Trzeba zamienić 2 kable wychodzące z radia żółty do czerwonego a czerwony do żółtego, może komuś się to przyda.