hektor1990dzn Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Witam panowie pisze z tego powodu iż musze sie szybko dowiedziec czy chlodnica o numerze podanym wyzej marki nissens podejdzie jako zamiennik do mojej audi w ktorej zamontowana jest chlodnica Valeo RM 1059 o numerze oryginalnym 8D0121251Q prosze o pomoc poniewaz dzisiaj zabralem sie za wymiane ale okazalo sie ze ta chlodnica ma troszke inne wymiary ale nie ma dziury ze stopiona nakretka w sobie jest tylko zaślepka na ktorej pisze do not open czyli nie otwierac i co mam teraz zrobic wiem ze glupio zrobilem bo kupilem ja w styczniu a zabralem sie za nia dopiero teraz pomozcie..... nie ma co kupowac jak sie nie zna numeru czesci mądry polak po szkodzie i chcialem zaznaczyc ze mam audi a4 b5 avant bez quattro https://www.motointegrator.pl/produkty/210511-chlodnica-silnika-nissens-60299taka jest nowo zakupiona chlodnica nie pamietam czy w swojej seacie cordobie jak wymienialem chlodnice czy byl ten korek czy nie bo przeciez jakby nie bylo to w chlodnicy jest cisnienie to by ten plastik mogl wypasc pomozcie A więc tak chłodnica założona wszystko działa zdziwiło mnie jedno ze nie było miejsca na uszczelkę pod czujnik od chłodnicy ale uszczelnione jest ładnie silikonem. Wysuszone do suchej nitki i pięknie chula jedyna różnica to taka ze nissens ma większa grubość i inny kranik od zlewania płynu pozatym jest wszystko okej troszkę więcej miejsca ona zajmuje ale przynajmniej spokojnie można jeździć i nie martwić sie ze pęknie temat do zamknięcia Edytowane 10 Maja 2016 przez hektor1990dzn
Rekomendowane odpowiedzi