Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki interfejs OBD 2 pomecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem na forum dużo tematów na temat diagnostyki ale nic na temat urządzeń diagnostycznych (poza jednym wątkiem wyglądającym jak sponsorowany). Czytałem niedawno w "Motorze" test Yanosik Connect. Przy okazji został poruszony temat czytników OBD 2 na bluetooth. Ponoć jest dużo które dobrze działają z aplikacjami na smartphona typu Torque Pro czy Piston (aplikacje darmowe do ściągnięcia z neta) umożliwiając śledzenie parametrów oraz diagnozowanie silnika przez telefon. Przynajmniej dziennikarze byli zadowoleni chwaląc je za szczegółowe dane. Ponieważ chcę kupić sobie taki a nie lubię wróżyć z fusów czy kupować kota w worku chciałbym zapytać, czy ktoś miał styczność z tymi patentami? Jest to coś warte? Bo chciałbym mieć możliwość diagnozowania silnika gdy zajdzie taka potrzeba, a nie będę wszędzie jeździć z kompem.

Opublikowano

Nie warto, wszystko co nie współpracuje z vcds czy też vag com to strata pieniędzy. Najlepszy jest produkt od ross tech i jeżeli już upierasz się na wersji mobilnej to też coś mają.

W mojej wypowiedzi kładę nacisk na interpretacje danych. Nie możesz liczyć na szeroką pomoc ponieważ każdy kto się tym zajmuje obrabia dane uzyskane za pomocą w/w programów a nie jakichś tam wynalazków na androida