michalwroclaw Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Witam, Mam problem, po zamontowaniu downpipa auto strasznie szarpie na opisanych obrotach. Mogłem coś ruszyć w trakcie wymiany ale nic poważnego sobie nie przypominam.Załączam logi dynamiczne: http://vaglog.pl/log_265969.html http://vaglog.pl/log_265970.html z góry dzięki za pomoc
czechcu Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 nie naderwałeś gdzieś kabli od sondy? do sprawdzenia jeszcze szczelność i cewki.
michalwroclaw Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2016 Nie sądze. sądę wyczepiłem i wykręciłem na samym początku. SZczelność dolotu czy wydechu? N75? CZy to nie te objawy? Objawy wzrastają po rozgrzaniu silnika i przy dużym obciążeniu kiedy próbuje jechaćna wyższym biegu z niskich obrotów. czy to opóźnienie na 4 cyl o czymś świadczy? N 75 sprawdziłem na krótko i styka pracuje.
czechcu Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Nie sądze. sądę wyczepiłem i wykręciłem na samym początku. SZczelność dolotu czy wydechu? N75? CZy to nie te objawy? Objawy wzrastają po rozgrzaniu silnika i przy dużym obciążeniu kiedy próbuje jechaćna wyższym biegu z niskich obrotów. czy to opóźnienie na 4 cyl o czymś świadczy? N 75 sprawdziłem na krótko i styka pracuje. szczelność dolotu i zawór DV
michalwroclaw Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2016 update. Popadało. Auto nierówno pracuje nawet na wolnych obrotach. Mam wrażenie jakby bez jednego cylindra. Ale nie potrafie powiedzieć na sto procent. W
michalwroclaw Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2016 Żadnego błędu na Vagu... Jedyne co zauważyłem to potężna korekta na lambdzie, 20% na plusie, 1,480V. Cewki jakoś na Vagu wychodzą?
michalwroclaw Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dzięki Czechu za pomoc. Wyszło że to cewka. Padała aż padła całkowicie. poszło nowe Beru, śmiga jak złoto.
--Rafcio-- Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Która padła, tak z ciekawości zapytam?
michalwroclaw Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ta na której takie opóźnienie było w logach. Podmieniałem więc po numerze i tak nic nie powie;) Która padła, tak z ciekawości zapytam
Rekomendowane odpowiedzi