Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Plastikowy przycisk do mocowania wycieraczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy orientujecie się, gdzie mogę dostac przycisk do mocowania wycieraczki? Przy próbie wymiany niestety mi się ułamał i wycieraczka nie chce się trzymac.

Czy w ASO dostanę taki przycisk? A może ktoś z was ma go przy jakiejś nieużywanej wycieraczce?

Opublikowano

Do kazdej nowej wycieraczki dodaja takie mocowanie.Osobno napewno tez sprzedaja.Szukaj po sklepach motoryzacyjnych.

Opublikowano

Trzeba dodać,że A4 produkowane pomiędzy 11.2000 a 10.2003 miały całkiem inne mocowanie piór wycieraczek do ramiom.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

troszke odnowie temat bo chyba ten zatrzas o ktorym mowa mam urwany ( wycieraczki starego typu). Ktos w ktoryms watku na forum napisal ze mozna go dokupic w ASO za 10 zł chyba lecz dzisiaj mi odmowiono sprzedazy tego bo podobno nie wystepuje sam tylko w calosci z ramieniem. Tak wiec czy ktos to kupowal juz? Bo nie wiem czy wystepuje w koncu samo czy nie. A nie chce mi sie wydawac ponad 130 zł/szt za ramie.

Dzieki i pozdrawiam

Opublikowano

Witam

troszke odnowie temat bo chyba ten zatrzas o ktorym mowa mam urwany ( wycieraczki starego typu). Ktos w ktoryms watku na forum napisal ze mozna go dokupic w ASO za 10 zł chyba lecz dzisiaj mi odmowiono sprzedazy tego bo podobno nie wystepuje sam tylko w calosci z ramieniem. Tak wiec czy ktos to kupowal juz? Bo nie wiem czy wystepuje w koncu samo czy nie. A nie chce mi sie wydawac ponad 130 zł/szt za ramie.

Dzieki i pozdrawiam

no to może czas na Aero zmienić :wink4:

Opublikowano

Witam

Dzieki i pozdrawiam

no to może czas na Aero zmienić :wink4:

dokładnie... są o wiele milsze

Opublikowano

Tylko troche kosztuja cos kolo 250-280 koledzy pisali za chyba kpl ale nie wiem czy chodzi o same ramiona czy wszystko z piorami. Chyba same ramiona tak?

I gdzie kupic najlepiej na allegro czy Aso ( tam moze byc drozej zapewne)

Opublikowano

Tylko troche kosztuja cos kolo 250-280 koledzy pisali za chyba kpl ale nie wiem czy chodzi o same ramiona czy wszystko z piorami. Chyba same ramiona tak?

I gdzie kupic najlepiej na allegro czy Aso ( tam moze byc drozej zapewne)

cena za komplet, kupić można na Alledrogo bądź ASO (powinny być w podobnej cenie):

http://moto.allegro.pl/item623971053_zestaw_ramion_i_pior_aero_audi_a4_8e_oryginal.html oraz zestaw naprawczy http://moto.allegro.pl/item623699251_wycieraczki_aero_audi_skoda_seat_vw_zest_naprawczy.html