iwadrian

Pasjonat
  • Zawartość

    1120
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Komentarze sprzedającego

  • 0
  • 0
  • 0

Reputacja

4

O iwadrian

  • Urodziny 09.01.1974

Informacje

  • Imię
    Adrian
  • Lokalizacja
    Dolny Śląsk >>U.K

Auto

  • Model
    A4 B8
  • Nadwozie
    Sedan
  • Rocznik
    2011
  • Silnik
    2.0 TDI
  • Kod silnika
    CAHA
  • Napęd
    FWD
  • Skrzynia
    Manual
  • Paliwo
    ON

Ostatnie wizyty

620 wyświetleń profilu
  1. iwadrian

    Skoro nie masz czujnika zmierzchu -> nie masz pozycji AUTO w przełączniku świateł-> nie będzie działać Coming leaving home.
  2. iwadrian

    Kurde aż gęsiej skórki dostałem
  3. iwadrian

    U mnie klima chłodziła mocniej po stronie kierowcy ( Anglik) a po stronie pasażera prawie wcale. Dobiłem gaz i wszystko wróciło do normy. Gazu było 180 gr a powinno być 570g. Błędów żadnych w sterowniku nie miałem. gość robi to samo na tym filmiku. Podchodziłem do tego sceptycznie bo jak się ma ilość gazu do różnicy temperatury nawiewu dla pasażera i kierowcy? A jednak ma to znaczenie i u mnie rozwiązało problem.
  4. iwadrian

    Jest na pewno w wersji z ksenonami, u mnie z halogenowymi nie ma takiej opcji.
  5. iwadrian

    Witam. U mnie też klima przestała działać chociaż dioda na przycisku świeci. Wywaliło dwa błędy jak w pierwszym poście.( 00457 - Control Module for Network (J519) i (00256 - A/C Pressure/Temperature Sensor (G395) Podmieniłem czujnik od kolegi i wszystko zadziałało jak należy. Wynika z tego, że gdy czujnik pada to standardowo te dwa błędy wywala i w wielu przypadkach wystarczy tylko czujnik wymienić.
  6. iwadrian

    Szczerze mówiąc to nie wiem czy sam zamek ma coś wspólnego z zapalaniem świateł. Podłącz kompa, sczytaj błędy, wtedy będzie coś wiadomo.
  7. iwadrian

    Przy zwykłych lampach wystarczy ponoć tylko zakodować aby przeciwmgielne działały jako stop ale nie jestem pewien. Dlatego zadałem pytanie.
  8. iwadrian

    Hej

    Witaj w klubie, też mam popsutą kierę ale da się z tym żyć
  9. iwadrian

    Co najmniej dziwna. Skoro zapala światła światła po wyjęciu kluczyka, to i powinien po otwarciu drzwi z pilota. W MMI na ON, światła na AUTO i powinno działać. Chyba, że gdzieś w kodowaniach ( ale czasem zadziała) lub z centralnym zamkiem coś nie tak.
  10. iwadrian

    Masz w menu oświetlenie ustawione leaving home na ON?
  11. iwadrian

    Czytałem kiedyś w tym wątku (nie mogę znaleźć teraz) o możliwości zakodowania tylnych zwykłych lamp w przedlifcie, sedan, tak aby światła stop zapalały się również w klapie. Jak jest wtedy z działaniem przeciwmgielnych? Jak moglibyście podrzucić kodowanie albo skierować do odpowiedniego posta, byłbym wdzięczny.
  12. iwadrian

    Wesołych Świąt wszystkim
  13. iwadrian

    Ja bym szukał przyczyny w czujniku deszczu.
  14. iwadrian

    Zależy jak głęboko zaciek wgryzł się w lakier. Spróbuj najpierw, na małej powierzchni jakąś lekko ścierną pastą a jak nie pójdzie to papierem ściernym 1500-2000. Będziesz widział co się dzieje. Jeżeli jest wgryzione głęboko w lakier bezbarwny to może się okazać, że pozostaje jedynie polakierować.
  15. Ja wczoraj uruchomiłem w polifcie test wskazówek ale z lap timer podobna sytuacja, nie przyjmuje kodowania pomimo komunikatu, że przyjęło.