Jump to content
IGNORED

B8 TrOOOOp

alvaro

Recommended Posts

• Replies 34.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• wrclaguna

2274

• Hohe

1818

• Gibons

1520

• mumen

995

Top Posters In This Topic

No i spoko watek o B8 :good:

Troszke w B8 Niemieccy inzynierowie dali ciala z tymi raczkami . Jak ktos nie wiem jak zdjac pare stowek jest w plecy :( . Nie mozna dokupic tego plasticzku mocujacego raczke tylka calosc :thumbdown:

A numerow juz szukam :)[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 14:49_________________________________________________Cena w ASO 116 PLN

raczka.jpg

Zapodajcie ten temat wyżej nad wszystkimi wątkami by się nie dublował z pozostałymi tematami, coś jak piłka nożna czy boks :wink4:

też bym się tu po udzielał bo B8 i A5 to praktycznie te same auta :kox:

PABLO

Zapodajcie ten temat wyżej nad wszystkimi wątkami by się nie dublował z pozostałymi tematami,

alvaro

Jak się wątek przyjmie to "się" go podwiesi

wrclaguna

A numerow juz szukam

Numery to ja znam ja szukam tych elementów z używki bo ceny też znam :kwasny::decayed:

Daszki się udało za 100 2 sztuki z uchwytami to i może rączki się trafią... :wink4:[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 20:40_________________________________________________Jak nazywamy temat ?? Troop, Corp czy jeszcze inaczej ?? :decayed:

Zapodajcie ten temat wyżej nad wszystkimi wątkami by się nie dublował z pozostałymi tematami, coś jak piłka nożna czy boks :wink4:

Podwiesić temat i sprawa załatwiona :cool1:

WITT33 mowa o rączkach a jak nie to WTF ?? :decayed: apropos karbonów - były do B8 na All za 1500zł - piękna rzecz... :kox:[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 09:48_________________________________________________Kto kliknął w ankiecie "inaczej" ?? :naughty: Jak był taki mądry niech poda jak :tongue4::wink4:

zostawię tutaj po sobie znak aby temat mi się wyświetlał w "Pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki."

:hi:

antonio won do tych z B7 :decayed::polew::wink4: Wg mnie w każdym z "modeli" powinien być taki wątek tak aby szybko było można otrzymać odpowiedź od użytkowników danego modelu także śpiesz się antonina i montuj temat w B7 :decayed:

łeee damy sobie rade w dywizjonie B6 (tak miało bynajmniej być kiedyś jak była dyskusja o zrobienie takiego wątku o B7) ale nikt ze swoją B7 jeszcze na listę w Dywizjonie nie wskoczył :thumbdown:

a pod drugie po co nam czyli użytkownikom B7 taki wątek skoro B7 to najmniej wadliwy model A4 :polew: