July 10, 201610 yr Witam, na forum już jestem zanim nabyłem swoje Audi w celu zaczerpnięcia opinii i różnych informacji. Teraz nadszedł czas na pokazanie swojego Avanta Kilka informacji: - Audi A4 B6 Avant 1.8 T [bFB] , rok prod. 2003, LZ5L - Samochód kupiony 3.09.2015 z przebiegiem 216 tys km. w Polsce, ale świeżo sprowadzony z Niemiec od I właściciela, do końca prowadzona historia auta, potwierdzona w ASO. Wyposażenie w środku to pakiet S-line: - czarna podsufitka - fotele półskóra, podgrzewane, elektrycznie regulowane - kierownica trójramienna - climatronic dwustrefowy, - RNS-D - podłokietnik (przód i tył) - lodówka w schowku - system BOSE - pakiet podświetlenia nóg oraz w drzwiach - tempomat Zdjęcia w dniu zakupu Po kilku miesiącach posiadania kilka modyfikacji mam już za sobą: Rok 2015 Wrzesień: - zmiana kompletnego rozrządu - wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - wymiana przednich klocków - olej, filtr oleju, powietrza i kabinwoy Listopad: - zmiana obwódki wokół włącznika świateł - założona instalacja LPG Grudzień: - zmiana całego podświetlenia we wnętrzu na LED - zmiana podświetlenia tablicy na LED - zakup oryginalnych alufelg 16 cali na zimę Rok 2016 Styczeń: - zmiana na nowe 3-światło STOP przed po Maj: - malowanie zacisków na żółto - pełny serwis klimatyzacji - oklejenie halogenów Czerwiec: - zakup nowych tylnych tarcz i klocków TEXTAR ( w porównaniu do starych krzywych i przegrzanych tarcz to teraz hamowanie to bajka)- zmiana tylnego ramienia wycieraczki na ramie z Q5 plus nówka pióro BANAN (BOSCH), (zdj już po przyciemnieniu) - ściąganie miski, czyszczenie smoka, nowy olej MOTUL 5W40, filtr oleju, powietrza i paliwa(jeszcze był ORI) Lipiec: - Przyciemnienie szyb - Próba malowania przednich ramion wycieraczek i wielkie szkody z tego tytułu