July 12, 201610 yr Witam ;-) tak jak w temacie.. zatankowalam do pelna i czary mary.. po 67 km gazu brak :-O auto u mnie od miesiaca, wszystko bylo okk, instalacja od pol roku i co teraz? Jest mi ktos w stanie podpowiedziec o co chodzi, bo ja zalamuje rece :-/ Dodam ze wyjezdzajac ze stacji wbily mi sie tylko dwie kropki na cztery gazu co juz mnie zadziwilo.. a jak wybilo mi 67 km na liczniku to zapalila sie czerwona dioda i przelaczylo mi na benzyne.. na pelnym zbiorniku robie zazwyczaj 300 km
July 14, 201610 yr Witam ;-) tak jak w temacie.. zatankowalam do pelna i czary mary.. po 67 km gazu brak :-O auto u mnie od miesiaca, wszystko bylo okk, instalacja od pol roku i co teraz? Jest mi ktos w stanie podpowiedziec o co chodzi, bo ja zalamuje rece :-/ Dodam ze wyjezdzajac ze stacji wbily mi sie tylko dwie kropki na cztery gazu co juz mnie zadziwilo.. a jak wybilo mi 67 km na liczniku to zapalila sie czerwona dioda i przelaczylo mi na benzyne.. na pelnym zbiorniku robie zazwyczaj 300 km a za ile zatankowałąś??może wielozawór się coś zwiesił. dziwna sprawa najlepiej podjedź do magika niech zerknie
July 14, 201610 yr Author 37 litrow weszlo, narazie jezdze na benzynie.. jutro podjade na stacje i zobacze ile teraz wejdzie bo dzwonilam do magika i na poczatek kazal to sprawdzic. Mam nadzieje ze lipy nie bedzie ;-/