asiaa.joanna Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Witam ;-) tak jak w temacie.. zatankowalam do pelna i czary mary.. po 67 km gazu brak :-O auto u mnie od miesiaca, wszystko bylo okk, instalacja od pol roku i co teraz? Jest mi ktos w stanie podpowiedziec o co chodzi, bo ja zalamuje rece :-/ Dodam ze wyjezdzajac ze stacji wbily mi sie tylko dwie kropki na cztery gazu co juz mnie zadziwilo.. a jak wybilo mi 67 km na liczniku to zapalila sie czerwona dioda i przelaczylo mi na benzyne.. na pelnym zbiorniku robie zazwyczaj 300 km
brzoza1234 Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam ;-) tak jak w temacie.. zatankowalam do pelna i czary mary.. po 67 km gazu brak :-O auto u mnie od miesiaca, wszystko bylo okk, instalacja od pol roku i co teraz? Jest mi ktos w stanie podpowiedziec o co chodzi, bo ja zalamuje rece :-/ Dodam ze wyjezdzajac ze stacji wbily mi sie tylko dwie kropki na cztery gazu co juz mnie zadziwilo.. a jak wybilo mi 67 km na liczniku to zapalila sie czerwona dioda i przelaczylo mi na benzyne.. na pelnym zbiorniku robie zazwyczaj 300 km a za ile zatankowałąś??może wielozawór się coś zwiesił. dziwna sprawa najlepiej podjedź do magika niech zerknie
asiaa.joanna Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Opublikowano 14 Lipca 2016 37 litrow weszlo, narazie jezdze na benzynie.. jutro podjade na stacje i zobacze ile teraz wejdzie bo dzwonilam do magika i na poczatek kazal to sprawdzic. Mam nadzieje ze lipy nie bedzie ;-/
Rekomendowane odpowiedzi