bardycha Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Witam Ostatnio gdy przejechałem się troszke szybciej zaczeło mi coś klekotać w silniku i to dość głośno. Dodam że gdy zmieniam bieg i puszczam sprzęgło to cały pedał drży i dodatkowo jak jade na biegu i puszczę gaz to słychać jakby coś obcierało. Prosze o pomoc bo to wydaje mi się niepokojące.
Gość zdeniu Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 gdy przejechałem się troszke szybciej zaczeło mi coś klekotać w silniku i to dość głośno najprawdopodobniej popychacze, musiałbyś zalać jakiś dobry olej aby sprawdzić cały pedał drży norma jak jade na biegu i puszczę gaz to słychać jakby coś obcierało niestety mało informacji aby coś zaproponować
bardycha Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Opublikowano 19 Lutego 2007 Robiłem trase ok 150 km Jak wyjeżdzałem było wszystko ok żadnych z tych usterek. Jade np na 5 i puszczam gaz to wtedy słychać jakieś obcieranie jakby wiatrak obcierał o chłodnice. Wjechałem na kanał sprawdziłem poduszki pod skrzynią i silnikiem i są ok wszystko sztywno się trzyma. Dodam ze na postoju słychać dość głośne stuki z okolic silnika jak wcisne sprzęgło to ustają.
krykus Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Witam. Proponuje zajac sie sprzeglem. PZDR [ Komentarz dodany przez: piotr1602: 19-02-2007, 12:11 ] a ja proponuje zeby kolega poznal najpierw regulamin zanim cokolwiek napisze
Rekomendowane odpowiedzi