Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Turbo z BEX do ANB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jako, że moje turbo trochę lubi wypić trzeba je wymienić i stąd pomysł o założeniu turba z BEX mając na uwadze chęć podniesienia mocy w najbliższym czasie. Po rozmowie z pracownikiem firmy, w ktorej chce je kupić, okazało się, że może nie pasować bo w nim sa dwa wyjscia do podłączenia w gruszce a u mnie powinno być jedno, i może mi sprzedać za 1150 zł (za turbo do BEX 999zł) turbo takie jak moje ale przerobione, które będzie dmuchać jak to z BEX po czym dzwoni do mnie żebym sprawdził czy mam jedno czy dwa wyjscia w gruszce bo nie wiadomo ile i jak cos to wysle mi bez gruszki jeżeli są dwa, ponieważ tej części sie nie wymienia i jest praktycznie nie do dostania. Przez to zgłupiałem calkiem, ponieważ skoro z BEX ma nie pasowac z powodu gruszki to dlaczego miałbym brac to droższe po przeróbce i przekładać starą gruszkę jezeli ma dwa wyjścia? Zmieniał ktoś tak turbo i wie jak to jest lub może polecić gdzie i jakie turbo kupić jeżeli planuje zrobić 200-220 km?

Z góry dzięki za pomoc! :)

Opublikowano

jeżeli masz anb to bedzie pasowac wszystko,panu pewnie chodziło o wyjscie sai a w anb jest takze k03s pasuje bez problemu i na 220 km starczy

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy to pewna informacja? Ja też posiadam ANB i będe się przymierzał do modzienia. Znalazlem że u mnie siedzi K03-005 (058 145 703J), a to nie jest K03s. Czy turbo z BEX pasuje P&P? I czy lepiej pakować zdrowe BEXowe czy robić hybryde? Planuje ustrzelić okolice 230-240KM (oczywiscie nie samym turbo)

Opublikowano

Turbo z bex pasuje p&p