Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum Audi A4 Klub Polska

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lekko zalany pilot - dopasowanie innego

Featured Replies

Witam , koledzy po deszczu mój pilot lekko się zamoczył :) Często się rozkodowuje, jest to strasznie denerwujące, chciałbym dopasować i dorobić inny, np z B7, jakie dobrać numery, oznaczenie ? Tu dodaje zdj mojego

37d22679d61ff816c0d88a9027c47c87.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jeśli z B7, to trzeba jeszcze grot rzeźbić, bo obudowa inna. Trzeba też uważać, bo były dwie częstotliwości pracy 433 oraz 434. Ty potrzebujesz takiego na 433.

Jeśli z B6, to najlepiej dopasować taki jak masz, czyli 8Z0 837 231D, chociaż pasuje do tego również 8Z0 837 231 bez literki na końcu. Wiem, bo mam oba takie piloty :)

• Author

Dzięki za pomoc , dopasowałem taki jaki mam :)

Jeśli z B7, to trzeba jeszcze grot rzeźbić, bo obudowa inna. Trzeba też uważać, bo były dwie częstotliwości pracy 433 oraz 434. Ty potrzebujesz takiego na 433.

Jeśli z B6, to najlepiej dopasować taki jak masz, czyli 8Z0 837 231D, chociaż pasuje do tego również 8Z0 837 231 bez literki na końcu. Wiem, bo mam oba takie piloty :)

A z literką K ? Orientujesz się czy podejdzie ?

Trudno powiedzieć, Jak sprawdzam ten kluczyk w ETKA, to model klucza 5D1 jest taki sam, ale nie ma info o częstotliwości.

8E0837220Q też jest od B7, model 5D1 i ma info że może pracować na częstotliwości 433,92Mhz - 434,42Mhz

• Author

Trudno powiedzieć, Jak sprawdzam ten kluczyk w ETKA, to model klucza 5D1 jest taki sam, ale nie ma info o częstotliwości.

8E0837220Q też jest od B7, model 5D1 i ma info że może pracować na częstotliwości 433,92Mhz - 434,42Mhz

Udało mi się wyrwać kluczyk tylko, że ma końcówkę K , jutro podjadę do klucznika zakodować, zobaczę czy się uda.