Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lekko zalany pilot - dopasowanie innego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , koledzy po deszczu mój pilot lekko się zamoczył :) Często się rozkodowuje, jest to strasznie denerwujące, chciałbym dopasować i dorobić inny, np z B7, jakie dobrać numery, oznaczenie ? Tu dodaje zdj mojego

37d22679d61ff816c0d88a9027c47c87.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Jeśli z B7, to trzeba jeszcze grot rzeźbić, bo obudowa inna. Trzeba też uważać, bo były dwie częstotliwości pracy 433 oraz 434. Ty potrzebujesz takiego na 433.

Jeśli z B6, to najlepiej dopasować taki jak masz, czyli 8Z0 837 231D, chociaż pasuje do tego również 8Z0 837 231 bez literki na końcu. Wiem, bo mam oba takie piloty :)

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za pomoc , dopasowałem taki jaki mam :)

Jeśli z B7, to trzeba jeszcze grot rzeźbić, bo obudowa inna. Trzeba też uważać, bo były dwie częstotliwości pracy 433 oraz 434. Ty potrzebujesz takiego na 433.

Jeśli z B6, to najlepiej dopasować taki jak masz, czyli 8Z0 837 231D, chociaż pasuje do tego również 8Z0 837 231 bez literki na końcu. Wiem, bo mam oba takie piloty :)

A z literką K ? Orientujesz się czy podejdzie ?

Opublikowano

Trudno powiedzieć, Jak sprawdzam ten kluczyk w ETKA, to model klucza 5D1 jest taki sam, ale nie ma info o częstotliwości.

8E0837220Q też jest od B7, model 5D1 i ma info że może pracować na częstotliwości 433,92Mhz - 434,42Mhz

Opublikowano
  • Autor

Trudno powiedzieć, Jak sprawdzam ten kluczyk w ETKA, to model klucza 5D1 jest taki sam, ale nie ma info o częstotliwości.

8E0837220Q też jest od B7, model 5D1 i ma info że może pracować na częstotliwości 433,92Mhz - 434,42Mhz

Udało mi się wyrwać kluczyk tylko, że ma końcówkę K , jutro podjadę do klucznika zakodować, zobaczę czy się uda.