Lukasch44 Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 Panowie potrzebuję pilnie namiarów na kogoś kto mi sprzeda i ewentualnie wklei szybę tylnej klapy audi a4b6 avant. Jestem w okolicach Tucholi na urlopie do soboty. Bez tylnej szyby raczej ciężko będzie mi wrócić ok.600km?. Dzieciak mi załatwił szybę kamieniem. Może ktoś ma jakieś namiary na speca od szyb. Proszę o pomoc. Szyba może być używana bo budżet jest skromny po wakacjach?
bula87 Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 W okolicach Tucholi to najbliżej miałby MarcinTuchola, ale długo go na forum nie widziałem więc pewnie gania gdzieś w pracy. Do Świecia masz 40km namiar poniżej, tylko wcześniej zadzwoń i zapytaj. Ewentualnie zostają miejscowi fachowcy. http://panoramafirm.pl/kujawsko_pomorskie,%C5%9Bwiecki,%C5%9Bwiecie,witosa,12_a/autoszyby_dariusz_rutkowski-urfzs_nye.html
marcintuchola Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Dopiero teraz temat zobaczyłem. W okolicach Tucholi to najbliżej w Chojnicach szyby wymieniają. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi