zbikkq Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Witam, tydzień temu zakupiłem audi a4 b7 avant. Poprzedni właściciel auta wymienił oryginalne lampy przednie na Eagle Eyes (http://allegro.pl/lampy-audi-a4-b7-04-08r-led-do-jazdy-dziennej-rl-i5888197497.html). Problem polega na tym, że prawdopodobnie kostka do swiateł mijania jest lekko wyrobiona i coraz częściej rozłącza mi całą lampe po za tym zauważyłem, że lewe ledy w lampie wgl nie swiecą - znajdzie się jakaś osoba z okolic Koszalina, która podoła naprawy lub zdiagnozuje problem? Sprawdzałem na kostkach wszystko ok, wychodzi na to, że jest jakiś problem przy ledach. Zależy mi na czasie ze względu wyjazdu za granice. Wchodzi jeszcze opcja wymiany chińskich lamp na oryginalne z poprzednim właścicielem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nygus069 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Wymień na ori . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi