Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Problem ze skrzynią pomocy!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem ze skrzynią tego typu jeśli wrzucę 1 bieg i ruszę ostro to potrafi mi go zblokować.Jedyną radą na odblokowanie jest ostre ruszenie z piskami opon.Po za tym 4 bieg mi zgrzyta ale tylko na wysokich obrotach.5 bieg mam ciężko wrzucić reszta biegów w porządku wszystkie te objawy udzieliły się w jednym czasie jak testowałem ile moja Audiczka wyciągnie.Co to może być przypuszczam (cięgno wybieraka) co wy na to???

Opublikowano

Witam

Mam problem ze skrzynią tego typu jeśli wrzucę 1 bieg i ruszę ostro to potrafi mi go zblokować.Jedyną radą na odblokowanie jest ostre ruszenie z piskami opon.Po za tym 4 bieg mi zgrzyta ale tylko na wysokich obrotach.5 bieg mam ciężko wrzucić reszta biegów w porządku wszystkie te objawy udzieliły się w jednym czasie jak testowałem ile moja Audiczka wyciągnie.Co to może być przypuszczam (cięgno wybieraka) co wy na to???

początek końca skrzyni, na dniach się posypie. Miałem to samo. Szukaj drugiej skrzyni.
Opublikowano
  • Autor

Dzięki za odpowiedz,szukam skrzyni

Opublikowano

Dzięki za odpowiedz,szukam skrzyni

Przeglądaj na allegro. Trafiło do nas sporo anglików na części, może znajdziesz coś wartego uwagi. Do Twojego silnika pasują skrzynie od silników na pompowtryskach, poszukaj czegoś z roczników 2002-2004, może uda Ci się trafić na nie zjeżdżoną.