Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum Audi A4 Klub Polska

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mokra wykłądzina

Featured Replies

Witam. Od jakiegoś czasu borykam się z mokrą wykłądziną pod nogami kierowcy. Jeszcze sie nie zabierałem za rozkłądanie elementów aby lokalizować przyczynę . Najpierw chcę spytać na forum , może ktoś już z czymś takim się spotkał?. Nadmieniem , ze mam małysza z szyber, kanały podszbia też są drożne. Pozdrawiam.

jak kanały odpływowe pod akumulatorem są drożne to do sprawdzenia obudowa ECU silnika, często tam są nieszczelności. Musisz zdemontować wycieraczki i poszybie i odgręcieić pokrywę ECU i sprawdzić uszczelki pod obudową.

• 3 weeks later...
  • Author

Dzięki. Kolego za podpowiedź. Na razie wyprułem wykładzinę od kierowcy lokalizowałem zacieki od góry z boku i nic nie widzę. Uszczelniłem klejem do szyb korki w podłodze, osuszyłem wykładzinę , złożyłem i obserwuję. Na razie sucho bo i deszczy nie ma hi hi. Ale jak sie pojawi znów zaciek pod nogami to zajrzę do ECU tak jak piszesz. Dzięki. Pozdrawiam.

Kolego nie ma na co czekać trzeba rozebrać wziąć weza i lac wszędzie i obserwować jeszcze kilka razy Ci zaleje modul komfortu i wiązki i może stać sie zonk. Woda to najgorsze co może byc. Pzdr