Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie w A4 Cabrio jest zamontowany wzmacniacz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyjaciele pomóżcie musze znalezc w moim aucie wzmacniacz, samochod jest po przerobkach i mam podejrzenia ze mimo iz mam glosniki w drzwiach i tylne BOSE to wzmacniacz jest zwykly ponieważ kiedy przestawie kodowanie radia RNS-D na wyjscie BOSE to gra jakos ciszej i nie wyraznie. Jednak jak ustawie w tryb zwykłego wzmacniacza to gra lepiej ale nie brzmi jak BOSE nie ma tej głębi dźwięku. Dodam ze mam glosniki w desce mam centralny i mam gwizdki przy lusterkach ale one niemaja logo BOSE. Moje najważniejsze pytanie to gdzie jest wzmacniacz prosze nie pisac sprawdz w lewym boczku a moze w prawym, chce aby ktos kto ma schemat rozmieszczenia komponentów albo wyjmowal wzmacniacz w Cabrio napisal konkretnie. Mam drugie A4 cabrio z instalacja pod nie oryginalne radio bez wzmacniacza i ono gra lepiej, mam A3 8P z rns-e bez BOSE i ono tez lepiej gra bo ma subwoofer. Moje głośniki chca grac ale cos jest nie tak, tylko glosno graja ladnie ale cicho znikaja niektore przyjemne dla ucha tony.

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Odświeżę kotleta, znalazłem wzmachol w prawym tylnym boku, głośniki zamontowane w aucie to komplet BOSE przód i tył, w desce są lewy prawy i środkowy ale wzmacniacz Blaupunkt który zasila drzwi i tyły a głośniki w desce zasilane są z radia. Chcę zmienić na BOSE ale nie wiem do końca czy wystarczy kupić wzmacniacz z wiązką schemat zdobędę i wpiąć się czy też muszę mieć konkretny bo na przykład ten co obsługuje subwoofer nie będzie u mnie dobrze grał bo nie mam subwoofera? Znalazłem fajny z A4 za nie wielkie pieniądze.

POMOŻE KTOŚ??????