August 7, 201610 yr Witam kolegów, Moje pytanie brzmi: Czy widział ktoś taką ramkę pod nie oryginalne radio ? Początkowo myślałem, że spoko, wezmę sobie panel z klimatrona i wytnę otwór pod 1 dinowe radio, ale po pomiarach okazało się, że klimatron jest węższy od ori radia. Może ktoś takie cudo już widział.?
January 31, 20179 yr możesz zrobić to z klimy be kłopotu. ważna jest wysokość a reszta to rzeźba. zwróć uwagę ze nad przyciskami klimy na zdjęciu masz na oko 1mm do konca panelu od góry zaś przy radiu 2 mm. moja teoria to klima przecięta na pół i łączona u spawacza plastików póżniej szpachla i malowanie a efekt widzisz. inna opcja to oryginalna zaślepka radia. gdy ktoś uparł się ze nie chce radia to w starszych dawali oryginalna zaślepkę z logo i numerem. jak miałem a4 98rok to taka był. jednak w liftach nie widziałem nigdy(w sumie chore byłoby dawanie auta bez radia gdy klima jest standardem) ale może była i zrobili podobna by nawiazywała do klimatronika. swoja drogą fajny efekt osiągnięto.