August 7, 201610 yr Witam myślę nad wygłuszeniem auta i zmianą audi bo nie gra to zachwycająco subwoofer też chyba już ledwo żyję i myślę nad inną koncepcją ale taką żeby pasowała bez żadnych specjalnych przeróbek ma ktoś już jakiś fajny zestaw i oczywiście w jakimś realnym budżecie ma to grać przyjemnie a nie jak fura spod remizy ^^ czekam na komentarze i rady
August 7, 201610 yr Tak jak mówi Szymon, ori BOSE gra bardzo przyjemnie, mam i polecam, w sumie nic więcej jak dla mnie nie trzeba
August 7, 201610 yr Ja mam podobny dylemat. Przesiadłem się z B6 Avant w którym był harmana zestaw z subwooferem i teraz mam biedę w audio w B7 bo nie gra to tak samo na tym samym RNS-E (przekładka). Jakby nie było suba. Tylko chyba w półce tylnej mam centralny dodatkowy... Pewnie będę szukał bose i rezanko Edited August 7, 201610 yr by Gac3k
August 7, 201610 yr Author No montaż prosty tylko czy używany bose będzie grał spoko i ciężko pewnie trafić coś fajnego, a nowe to nowe dlatego pytam chciałbym coś pewnego.