wojtek26 Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Witam poszukuje schematu instalacji elektrycznej silnika AFN może macie jakiś link do takiej strony
lysek Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Witam również poszukuje schematu elektryki ale nie mogę nic znaleźć .
wojtek26 Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Opublikowano 21 Lutego 2007 ja mam z auto daty ale nie wiem czy jest właściwy. Na tym schemacie nie ma czujnika ciśnienia chyba G71 czy jakoś tak a spotkałem sie na forum ze w tym silniku jest coś takiego w komputerze sterującym
spanky Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 ja mam z auto daty ale nie wiem czy jest właściwy. Na tym schemacie nie ma czujnika ciśnienia chyba G71 czy jakoś tak a spotkałem sie na foróm ze w tym silniku jest coś takiego w komputerze sterującym tak ... G71 jest w komputerze sterujacym (ECU) ....
wojtek26 Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Opublikowano 22 Lutego 2007 A w moim nie ma chba czegoś takiego bo nie dochodzi do niego zaden przewód podciśnieniowy a gdzie powinien on być podłączony przy silniku
Rekomendowane odpowiedzi